In aansluiting op onze podcast uitzendingen hier een filmpje over onze 3 puntgave beginners-ukuleles.
De Mahalo Java, de Mahilele en de Mahimahi MS-1ST.


Nieuw!
Starter-set met concert ukulele.

Welkom.
Mijn naam is Andre Hendriks.
Mijn grote passie is de ukulele. Dat prachtig mooi klinkende instrument dat ook o zo veelzijdig is.
Na jaren van ukulele spelen kreeg ik de kans om deze webwinkel te beginnen.

Daarmee werd het UKULELEPLEIN geboren.

Nu eind van deze maand september 2018 is de website totaal vernieuwd. Dat was na 4 jaar nodig. Vier jaar is niet bijster veel, lijkt mij tenminste, maar in ICT-land is het een eeuwigheid.

Maar met deze website passen we beter in het tijdsbeeld. Nu zie je alles beter, ook als je met een tablet of smartphone kijkt.

Om jou als klant nog beter van dienst te kunnen zijn gaan wij hier reviews plaatsen van alle ukuleles die wij verkopen. Dat wordt een enorm project waar we snel mee starten. Het zal even duren eer dat af is, maar dat komt er aan.

Dat zal de keuze dan nog vergemakkelijken. En dat is bij het kopen op afstand toch altijd handig.


Ukuleleplein podcast

Het geschreven woord kan gerust ondersteuning gebruiken en vandaar dan ook deze podcast.          In deze podcast uitzendingen zullen wij het natuurlijk gaan hebben over ukeleles en al wat daar mee te maken heeft. Maar ook aandacht voor ukulele muziek, ukulele spelers en tot slot willen wij ook komen tot een agenda met daarin vermeldingen zoals: optredens, workshops en meezingavonden. Ook aandacht voor de talloze ukulele-clubs die her en der worden opgericht.        Klik hier op de link. Het zou leuk zijn als je je wilt abonneren zodat we steeds serieuzer met deze podcast kunnen doorgaan.
De link waar je op klikt:  https://anchor.fm/ukuleleplein

Nieuwe ukuleles!

Korala is een merk dat al de nodige jaren op de markt is. Korala brengt keurige nette ukuleles die voor wat betreft kwaliteit huizen in wat we de 'middenmoot' zouden kunnen noemen. Als het gaat om, met name de bariton en tenor ukuleles, dan vinden wij Korala een goede keuze in die prijsklasse.
Maar men heeft niet stil gezeten. Er is een nieuwe lijn van sopraan en concert ukuleles en die is werkelijk top. Zo is er bijvoorbeeld een prachtige sopraan en concert ukulele van zebrano. Gelamineerd, zeker. Maar wel materiaal dat een wonderschone klank voortbrengt. Voorts een sopraan en concert met een solide mango top en mango zij-en achterbladen. Tenslotte een concert ukulele met een solide spruce top en spalted maple zij-en achterbladen. Tevens heeft men op al deze modellen kwalitatief zeer goede stemmechanieken aangebracht. De kwaliteit van deze instrumenten is top. De afwerking op zeer hoog niveau en de gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit.                                                                                                                                                      Dat heeft dan ook tot gevolg dat deze Korala ukuleles veel meer kwaliteit leveren dan dat we tot nu toe gewend waren. Dat de prijs dan ook licht omhoog gaat is dan ook wel te begrijpen.
Wij voegen deze nieuwe modellen graag toe aan ons assortiment. Fantastische ukuleles. Kwaliteit voor een zeer beschaafde prijs.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.