Nieuwe ukuleles!

Korala is een merk dat al de nodige jaren op de markt is. Korala brengt keurige nette ukuleles die voor wat betreft kwaliteit huizen in wat we de 'middenmoot' zouden kunnen noemen. Als het gaat om, met name de bariton en tenor ukuleles, dan vinden wij Korala een goede keuze in die prijsklasse.
Maar men heeft niet stil gezeten. Er is een nieuwe lijn van sopraan en concert ukuleles en die is werkelijk top. Zo is er bijvoorbeeld een prachtige sopraan en concert ukulele van zebrano. Gelamineerd, zeker. Maar wel materiaal dat een wonderschone klank voortbrengt. Voorts een sopraan en concert met een solide mango top en mango zij-en achterbladen. Tenslotte een concert ukulele met een solide spruce top en spalted maple zij-en achterbladen. Tevens heeft men op al deze modellen kwalitatief zeer goede stemmechanieken aangebracht. De kwaliteit van deze instrumenten is top. De afwerking op zeer hoog niveau en de gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit.                                                                                                                                                      Dat heeft dan ook tot gevolg dat deze Korala ukuleles veel meer kwaliteit leveren dan dat we tot nu toe gewend waren. Dat de prijs dan ook licht omhoog gaat is dan ook wel te begrijpen.
Wij voegen deze nieuwe modellen graag toe aan ons assortiment. Fantastische ukuleles. Kwaliteit voor een zeer beschaafde prijs.